Få den rette brudebuket til den store dag

Vi laver smukke buketter til bryllupper

Brudebuketten er for rigtigt mange brude en stor og afgørende del af brylluppet. Den vil komme til at pryde mange af de smukke billeder, du kan se tilbage på efterfølgende, og det er derfor vigtigt, at buketten bliver præcist, som du gerne vil have den.

Netop dette kan vi hos Blomstergalleriet hjælpe dig. Med mere end 30 års erfaring som blomsterbindere – og 23 år med egen blomsterbutik – har vi sammensat utallige brudebuketter, og vi kan derfor også hjælpe dig med den helt rette buket til den store dag. Vores blomsterbutik ligger i Billund, og her kan du således nemt komme ind – også hvis du bor i Grindsted, Give eller et andet sted her i området.

Hvorfor vælge vores brudebuketter?

Uanset om du ønsker en enkelt og elegant eller en mere ekstravagant og kreativ brudebuket, så kan vi hjælpe dig. Vi kan lave buketter med alle former for blomster, men vi forsøger gerne at få buketten til at passe til årstiden – og selvfølgelig til netop dine personlige ønsker. Vi hjælper dig således gerne med at få bundet den perfekte brudebuket til netop dit forårs-, sommer-, efterårs- eller vinterbryllup.

Udover at binde brudebuketten, kan vi også være behjælpelige med andre blomsterdekorationer til brylluppet, herunder hårkranse, bordpynt, udsmykning til kirken og bilen samt meget andet. Vi sørger for, at der er et gennemgående tema mellem brudebuket og alle øvrige dekorationer, så alle blomster er tilpasset ét æstetisk udtryk.

Book en tid til en samtale og din brudebuket

Da brudebuketten er noget helt særligt, anbefaler vi, at du kommer ind i vores butik og får en personlig samtale med den blomsterbinder, der skal lave buketten for dig. Derfor kan du bestille en tid til en samtale enten her på hjemmesiden eller ved at ringe eller skrive til os.

Udtalelser fra vores kunder

"Anbefaling herfra"

Vi købte en helt fantastisk overdådig og flot buket, som blev bundet på stedet. Prisen var også yderst rimelig, så min fulde anbefaling her fra.

Lone V. Petersen

"Søde og rare"

De er altid søde og rare.
​Der er et godt udvalg af blomster og andre lækkerier.

Emilia-Kikki Boelt

"Venligt personale"

De bandt den smukkeste krans ved min morfars begravelse, super flot og meget større end jeg regnede med til den pris. Venligt personale

Silke Rechagel Kristensen

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​