Blomsterbinderi til alle anledninger

Få lavet en smuk og unik blomsterbuket

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med en smuk og unik blomsterbuket? Hos Blomstergalleriet tilbyder vi blomsterbinderi til alle anledninger, og vi kan derfor også binde dig en smuk buket blomster, om du skal give den til en helt særlig person eller blot vil udsmykke dit hjem med noget utroligt smukt.

Vi har i 23 år drevet vores blomsterbutik i Billund, hvorfra vi kan levere blomster til kunder i hele området, eksempelvis Grindsted og Give. Du kan dog også komme ind forbi butikken, hvis du vil se vores udvalg af forskellige blomster og få en snak med en erfaren blomsterbinder, der gerne hjælper dig med at lave den helt rigtige buket.

Blomsterbinderi med fokus på traditionelt håndværk

Med udgangspunkt i det traditionelle håndværk bag blomsterbinderi kan vi skabe blomsterbuketter i et væld af forskellige udtryk. Uanset om du er til det simple, elegante, farverige, kreative, eller noget helt andet, så kan vores dygtige bindere hjælpe dig med at ramme det helt rigtige udseende.

Vi bestræber os på at give alle vores kunder en god oplevelse. Derfor vil du altid blive mødt af smilende og imødekommende personale, som gerne vejleder dig og hjælper dig med at sammensætte en buket ud fra dine personlige ønsker. Skal du have hjælp til blomsterbinderi, er du altså landet det helt rigtige sted.

Vi binder desuden også særlige buketter og dekorationer til blandt andet bryllupper, begravelser, Mors Dag og andre særlige anledninger.

Kig forbi butikken eller bestil en buket online

Hvis du selv vil være med til at sammensætte en buket, så kan du altid kigge forbi vores butik. Du kan dog også foretage din bestilling af blomsterbinderi online, og så sørger vi for, at buketten bliver leveret, når du har brug for det – også hvis det allerede er i morgen.

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​