Smukke bårebuketter til en mindeværdig afsked

Vi hjælper dig med at sammensætte buketten

At finde den rette bårebuket til at ære en elsket kan være en udfordring. Hos Blomstergalleriet hjælper vi dig derfor gerne med dette. Vi kan tilbyde forskellige former for blomster til begravelser, og vi binder derfor også smukke og personlige bårebuketter, som giver afdøde en flot og mindeværdig afsked.

Vores blomsterforretning ligger i Billund, og herfra kan vi levere blomster direkte til kirker her i byen samt i Grindsted, Give og andre omkringliggende byer. Vi tilbyder desuden også dag-til-dag-levering af bårebuketter, hvis du skal bruge en buket snarest.

Vi sammensætter bårebuketter ud fra personlige ønsker

Bårebuketten er en måde, hvorpå du kan skabe et personligt udtryk til mindehøjtideligheden, hvor du tager afsked med den, du har haft kær. Derfor kan vi være behjælpelige med forskellige sammensætninger, så du kan kombinere alle de blomster, som du ved, at afdøde var særligt glad for.

Du kan desuden også få bårebuketten lavet med et flot bånd, hvorpå du kan skrive en tekst, som giver buketten endnu et personligt præg.

Vi har i mere end 30 år arbejdet med binderi, og vi forstår derfor, hvordan bårebuketter kan være med til at repræsentere dybtfølte minder og følelser. Vi står derfor gerne til rådighed i den svære tid, hvis du ønsker vores hjælp til at lave en bårebuket, som kan være en del af den smukke afsked.

Kontakt os og bestil en bårebuket

Hvis du vil høre mere om vores bårebuketter, eller hvis du vil bestille en kistedekoration, så kan du altid kontakte os eller komme forbi vores butik. Du kan også bestille en bårebuket her på hjemmesiden, hvor du desuden også finder eksempler på vores buketter og priser.

Udtalelser fra vores kunder

"Anbefaling herfra"

Vi købte en helt fantastisk overdådig og flot buket, som blev bundet på stedet. Prisen var også yderst rimelig, så min fulde anbefaling her fra.

Lone V. Petersen

"Søde og rare"

De er altid søde og rare.
​Der er et godt udvalg af blomster og andre lækkerier.

Emilia-Kikki Boelt

"Venligt personale"

De bandt den smukkeste krans ved min morfars begravelse, super flot og meget større end jeg regnede med til den pris. Venligt personale

Silke Rechagel Kristensen

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​