Blomster-levering med dag-til-dag-levering

​Skal du have blomster til begravelse, kan vi sørge for smukke buketter og dekorationer som et sidste farvel. Vi binder blomsterne i vores forretning i Billund, hvorfra vi kan levere blomster til lokalområdet og omkringliggende byer som Grindsted og omegn.

Vi ved, at det kan være en svær tid at komme igennem, når du skal tage afsked med en, du har kær. Vi kan derfor hjælpe dig med at tage afsked og vise din respekt for afdøde med fine bloster til begravelsen. 

Sammen finder vi frem til, hvilke blomster der vil være perfekte at lave din buket med.

Udbringning af blomster og gaveæsker, når du skal skabe glæde

​Hos Blomstergalleriet kan vi levere alverdens former for smukke buketter. Sammen finder vi ud af, hvordan din buket skal se ud. Du kan roligt bestille blomster-levering hos os, da vi har 30 års erfaring med blomsterfaget.​

Blomster-levering er dog ikke det eneste, vi kan tilbyde. Vil du sende en fin æske karameller eller en anden form for gaveæske med lækre specialiteter, kan vi også hjælpe med det. 

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte den løsning, som du ved, vil give et smil på læben hos den, der skal have din gave.

Bestil inden middag og få blomster-levering samme dag

Skal du have hasteleveret samme dag, kan vi også hjælpe med det. Bestiller du blomster-levering inden middag, kan vi nå at sende dem samme dag. 

Du kan sagtens få en billig løsning, der vil skabe en masse glæde. Vi hjælper dig med at finde den type buket, der passer til dit budget.

Bestil blomster-levering eller levering af gavekurve. Du kan bestille nemt på  Bestil ikonet. Du er også velkommen til at ringe herned på 75331050 eller skrive en mail 4256@butiksmail.dk 

Udtalelser fra vores kunder

"Anbefaling herfra"

Vi købte en helt fantastisk overdådig og flot buket, som blev bundet på stedet. Prisen var også yderst rimelig, så min fulde anbefaling her fra.

Lone V. Petersen

"Søde og rare"

De er altid søde og rare.
​Der er et godt udvalg af blomster og andre lækkerier.

Emilia-Kikki Boelt

"Venligt personale"

De bandt den smukkeste krans ved min morfars begravelse, super flot og meget større end jeg regnede med til den pris. Venligt personale

Silke Rechagel Kristensen

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​