fb-f-logo-blue-29   instagram-29

fb-f-logo-blue-29   instagram-29

Blomster-levering med dag-til-dag-levering

Skal du sende blomster til en, du har kær? Hos Blomstergalleriet kan vi sørge for blomster-levering, når en, du har kær, fortjener blomster bragt til hoveddøren. Vores forretning ligger i Billund. Herfra kan vi sørge for levering af blomster til omkringliggende byer som Give, Grundsted og omegn. Skal du have en blosterlevering til en by længere væk i landet, kan vi også klare det.

Vi kan levere til hele landet, da vi har et samarbejde med Interflora. Uanset hvor du skal have blomster-udbringning til, kan vi være den helt rette løsning. Vi sørger for, at de kommer til den rette modtager inden for en dag, hvis dette ønskes.

Udbringning af blomster og gaveæsker, når du skal skabe glæde

Hos Blomstergalleriet kan vi levere alverdens former for smukke buketter. Sammen finder vi ud af, hvordan din buket skal se ud. Du kan roligt bestille blomster-levering hos os, da vi har flere års erfaring med blomsterfaget.​

Blomster-levering er dog ikke det eneste, vi kan tilbyde. Vil du sende en fin æske karameller eller en anden form for gaveæske med lækre specialiteter, kan vi også hjælpe med det. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte den løsning, som du ved, vil give et smil på læben hos den, der skal have din gave.

Bestil inden middag og få blomster-levering samme dag

Skal du have hasteleveret samme dag, kan vi også hjælpe med det. Bestiller du blomster-levering inden middag, kan vi nå at sende dem samme dag. Du kan sagtens få en billig løsning, der vil skabe en masse glæde. Vi hjælper dig med at finde den type buket, der passer til dit budget.

Bestil blomster-levering eller levering af gaveæsker på telefon 75 33 10 50 eller skriv en e-mail til 4256@interflora.dk.

​​

Åbningstider​

Man - fre: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndag: Lukket

Udenfor åbningstiderne samt søndage og helligdage, brug vores selvbetjeningsbutik 24/7

​​Blomstergalleriet • Gammelbro 74B, 7190 Billund • Tlf.:​ ​75 33 10 50​​