Blomsterdekorationer med et væld af muligheder

Vi laver dekorationer til alle lejligheder

Skal du have lavet en blomsterdekoration, der kan stå på bordene til dit bryllup, en konfirmation, en barnedåb eller en anden festlig begivenhed? Hos Blomstergalleriet laver vi smukke og kreative blomsterdekorationer til alle lejligheder, store som små, og vi kan derfor også være behjælpelige med at dekorere og sætte liv og farve på netop din fest.

Hvis du ønsker at få leveret en blomsterdekoration til Give, Grindsted, Billund eller et andet sted her i området, så kan vi stå for det. Vi har vores forretning her i Billund, men kan levere dekorationer i et større område, hvor vi ligeledes kan tilbyde dag-til-dag-levering, hvis du står og mangler udsmykning til en fest en af de kommende dage.

Kreative blomsterdekorationer med nøje udvalgte blomster

For altid at kunne tilbyde de flotteste blomsterdekorationer til vores kunder, udvælger vi løbende nøje de blomster, vi kan dekorere med ud fra årstiden. Dertil har vi en kreativ tilgang til blomsterdekorering, og vi kan derfor hjælpe dig med at udforme en dekoration, som passer til resten af udsmykningen. Det gælder, uanset om det er til bryllup, barnedåb, konfirmation, sølvbryllup, nytår eller en helt anden fest.

Vi står altså også klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at gøre noget helt særligt ud af udsmykningen til din kommende festlige anledning. Og hvis du gerne vil have hjælp og vejledning i forhold til dine blomsterdekorationer, så kan du altid komme forbi til en god samtale, hvor vi kan vende dine muligheder.

Bestil en dekoration eller en tid til rådgivning

Her på hjemmesiden kan du både bestille en blomsterdekoration til levering dér, hvor du vil have det, eller du kan bestille en tid til en samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også altid ringe eller skrive til os, hvis du har andre spørgsmål.

Udtalelser fra vores kunder

"Anbefaling herfra"

Vi købte en helt fantastisk overdådig og flot buket, som blev bundet på stedet. Prisen var også yderst rimelig, så min fulde anbefaling her fra.

Lone V. Petersen

"Søde og rare"

De er altid søde og rare.
​Der er et godt udvalg af blomster og andre lækkerier.

Emilia-Kikki Boelt

"Venligt personale"

De bandt den smukkeste krans ved min morfars begravelse, super flot og meget større end jeg regnede med til den pris. Venligt personale

Silke Rechagel Kristensen

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​