Blomster til mors dag – den perfekte gave

Fortæl din mor hvor meget hun betyder for dig

Er du på udkig efter den perfekte mors dag gave, der kan vise din mor, hvor meget hun betyder for dig? Blomster til mors dag er en tidløs klassiker, der aldrig går af mode. En professionelt bundet buket er den perfekte gave, hvis du ønsker at forkæle din mor og fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig.

Hos Blomstergalleriet står vi altid klar til at hjælpe dig, der ønsker at give blomster til mors dag. Du kan finde vores blomsterbutik i Billund, hvorfra vi også tage imod mange kunder fra Give, Grindsted og andre byer i området. 

Få sammensat en personlig og smuk buket

Vores udvalg af blomster til mors dag er nøje udvalgt for at give dig det bedste fra sæsonens blomster. Med et øje for detaljer og en passion for kvalitet, hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte buket, så din gave bliver både personlig og smuk.

Foruden blomster til mors dag, kan vi også tilbyde forskelligt inden for vin, chokolade og andre specialiteter. Du kan derfor sammensætte en fin og lækker lille kurv, som du kan give sammen med blomster som mors dags gave.

Bestil blomster til mors dag her hos Blomstergalleriet

For at gøre det nemt for dig, kan du bestille levering af blomster til mors dag her på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Så sørger vi for, at blomsterne leveres hjem til din mor på selve dagen, som en fantastisk overraskelse. Du kan også altid komme ind i butikken, hvis du selv vil være med til at sammensætte den helt rigtige buket til netop din mor.

Udtalelser fra vores kunder

"Anbefaling herfra"

Vi købte en helt fantastisk overdådig og flot buket, som blev bundet på stedet. Prisen var også yderst rimelig, så min fulde anbefaling her fra.

Lone V. Petersen

"Søde og rare"

De er altid søde og rare.
​Der er et godt udvalg af blomster og andre lækkerier.

Emilia-Kikki Boelt

"Venligt personale"

De bandt den smukkeste krans ved min morfars begravelse, super flot og meget større end jeg regnede med til den pris. Venligt personale

Silke Rechagel Kristensen

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​