Blomster til begravelser som et
​smukt sidste farvel

Skal du have blomster til begravelse, kan vi sørge for smukke buketter og dekorationer som et sidste farvel. Vi binder blomsterne i vores forretning i Billund, hvorfra vi kan levere blomster til lokalområdet og omkringliggende byer som Give, Grindsted og omegn.

Vi ved, at det kan være en svær tid at komme igennem, når du skal tage afsked med en, du har kær. Vi kan derfor hjælpe dig med at tage afsked og vise din respekt for afdøde med fine bloster til begravelsen. 

Sammen finder vi frem til, hvilke blomster der vil være perfekte at lave din buket med.

Udbringning af alle former for blomster til begravelse

Vi sørger selvfølgelig for levering af blomster til kirken, hvor begravelsen skal foregå. Du skal kun tage dig af bestilling af blomster til begravelse, og så tager vi os af resten. 

Med blomster-udbringning er du sikker på, at dine blomster kommer sikkert frem. Vi har dag-til-dag-levering, og vi kan derfor sagtens nå at levere din buket, hvis du skulle være sent ude.

Når du skal have blomster til begravelse, kan vi hjælpe dig med:

  • ​Bårebuketter​
  • Dekorationer til kisten og til kirken
  • Kranse

​​​Derudover har du selvfølgelig mulighed for at vælge imellem forskellige bånd med den tekst, du ønsker til dine blomster. Prisen varierer, alt efter om du skal have en bårebuket, dekorationer eller andet.

Lad os hjælpe dig med at tage en smuk og blomsterfyldt afsked

Vi kan sørge for at sammensætte smukke buketter og dekorationer, når du skal tage afsked med en, du har kær. 

Når du bestiller blomster til begravelse hos os, sørger vi for en god service, hvor vi finder de helt rette blomster til det sidste farvel.

Bestil blomster ved at at trykke bestil ikonet. Du er også meget velkommen til at ringe på 75331050 eller skrive en mail. 4256@butiksmail.dk

Adresse

Gammelbro 74B, 7190 Billund

Tlf.: 75 33 10 50

E-mail: 4256@butiksmail.dk 

CVR: 25186885

Åbningstider

Man - Fre:  10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Udenfor åbningstiderne samt søndage & helligdage,
​brug vores selvbetjening 24/7.​